Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cutie inima 23 Trandafiri si Ursulet plus, rosu, 40 cm

Produs unicat!

260,00 Lei
Optiune gratuita: Adauga textul personalizat pentru Felicitarea cadou
AF17
+

Cantitatea minima pentru "Cutie inima 23 Trandafiri si Ursulet plus, rosu, 40 cm" este 1.

Cutie cadou in forma de inima ce contine un aranjament floral artificial, premium si realist, realizat din 23 trandafiri, si panglica satin asortata.

Trandafirii sunt realizati din hartie fina, calitate premium, fiecare petală este modelată manual cu multa atentie si daruire, pentru a realiza acesti trandafiri uimitori ce imita perfect florile proaspete, rezultatul unei munci minutioase.

Fără absolut nici o întreținere aranjamentele noastre premium vor arăta întotdeauna luxos, realist și elegant, capturand cu siguranta centrul oricărei camere pe care o ocupă si vor ramane la fel de proaspete an de an.

Alegerea perfecta pentru cadourile elegante cu bun gust oferita persoanelor dragi.

Cutia cadou contine 23 trandafiri din hartie calitate premium, cu diametrul de 5 - 7 cm

Dimensiune 11 x 28 cm, ursulet plus 40 cm cu mesajul 'I love you'

Optional aranjamentul floral poate fi insotit de o felicitare oferita gratuit, mesajul dorit de dvs. va fi scris de mana pentru fiecare text in parte.

Aranjamentele florale sunt un produs unicat si sunt realizate manual, special pentru fiecare client in parte. Din acest motiv produsul poate sa difere usor fata de imaginea prezentata.