Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Livrare:

Costul final al transportului se calculeaza in functie de volum/cantitate/greutate a coletului/lor si va fi comunicat dupa finalizarea comenzii online.

Ambalajele din hartie, carton, celofan se livreaza pliate pentru a evita deteriorarea acestora in timpul expeditiei pana la destinatie si datorita volumului mare pe care il ocupa.

Cosurile din rachita se realizeaza la comanda ferma, termenul de productie este de minim 5-7 zile, termenul de livrare se comunica dupa plasarea comenzii ferme in magazin.
Produsele disponibile in stoc vor fi expediate in 24-48 H

In perioada Octombrie - Decembrie, datorita numarului mare de comenzi va rugam sa luati in calcul un termen mediu de expediere a comenzilor de 3-5 zile lucratoare. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră. Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii, iar în unele cazuri pot apărea întârzieri de câteva zile.


Modalitati de plata:

1. Transfer bancar / Ordin de Plata - in baza facturii fiscale transmisa pe e-mail, dupa confirmarea comenzii;

2. Plata cu cardul - link-ul de plata este afisat pe factura transmisa pe e-mail, dupa confirmarea comenzii.

3. * Plata ramburs este indisponibila in aceasta perioada! Pentru aceasta metoda de plata, va rugam sa ne contactati.