Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Livrari cadouri:

Costul transportului in municipiul Bucuresti este gratuit pentru comenzi din categoria ''Cadouri'', a caror valoare este de minim 1000 Ron + TVA, la o singura locatie. Pentru distribuirea cadourilor la adrese individuale/livrari multiple, se va percepe o taxa suplimentara.

Pentru comenzile cu livrare in judetul Ilfov si restul tarii, costul transportului in tara este suportat integral de Cumparator, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a afla costul exact al transportului, va rugam sa ne contactati.

* Comanda minima acceptata din categoria Cadouri este de 500 lei +TVA.

Livrari ambalaje:

Costul transportului pentru produsele din categoria: Cosuri rachita, Cutii, Ambalaje cadouri etc, este suportat integral de catre cumparator. Acesta se calculeaza in functie de volum/cantitate/greutate a coletului/lor. Ambalajele din hartie, carton, celofan se livreaza pliate pentru a evita deteriorarea acestora in timpul expeditiei pana la destinatie si datorita volumului mare pe care il ocupa. Acestea se monteaza urmand stantele evidentiate de catre fabricant. Comanda minima acceptata este 100 lei fara TVA.

Tarife Generale Curierat:

Colete - 12 ron primul kg / destinatie + 1,25 ron fiecare kg suplimentar.

Cost suplimentar - 0,85 ron pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara ariei de acoperire Fan Courier. Tarifele nu contin TVA (19%)

Modalitati de plata:

1. Transfer bancar / Ordin de Plata - in baza facturii fiscale transmisa pe e-mail, dupa confirmarea comenzii;

2. Plata cu cardul - link-ul de plata este afisat pe factura transmisa pe e-mail, dupa confirmarea comenzii.

3. Ramburs / Cash la livrare - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul receptionarii coletului.

SC BASKETFUL SRL

Calea Mosilor nr. 158, sector 2, Bucuresti

Cod Fiscal: RO38119085

Nr. Reg. Com.: J40/14638/2017

IBAN: RO90BRDE426SV87850044260